Denní menu

 

Menu 17.2.-21.2.2020

Týdenní nabídka:
200g Vídeňský telecí řízek podávaný s bramborovým salátem 195 Kč

Pondělí: Kroupová polévka s uzeným masem (1,9)
A) 120g ,,Krakonoš“ Kuřecí prsa v bramboráku podávaná se zelným salátem a česnekovým dresinkem (1,3,7,10,12), (120 Kč)
B) 150g Vepřový steak s dijonskou omáčkou, pečené brambory grenaille (1,7,10), (120 Kč)+
C) 140g Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží (1,10), (120 Kč)
Salát: 350g Caesar salát s filovanými kuřecími prsíčky s cherry rajčaty, krutony a parmazánem (1,3,4,7,10,12), (120 Kč)

Úterý: Fazolová polévka (1,9)
A) 130g Chicken badam s mandlemi a rýží basmati (5,6,7), (120 Kč)+
B) 150g Smažený vepřový mletý řízek se sýrem ementál, bramborový salát s bílým jogurtem (1,3,7,9,10,12), (120 Kč)
C) 150g Zapečená kuřecí prsa ,,capresse‘‘ s rajčaty a mozzarellou, hranolky (1,3), (120 Kč)
D) 300g Čočka na kyselo s opečenou klobáskou, sterilovaný okurek, pečivo (1,3,7), (90 Kč)
Salát: 300g Míchaný zeleninový salát se sázeným vejcem, pečenou slaninou a hermelínem, česnekový dresink, pečivo (1,3,7,10,12), (120 Kč)

Středa: Krupicová s vejcem (1,3,9)
A) 150g Gratinované rybí filé po srbsku s balkánským sýrem, bramborová kaše (1,3,4,7,12), (120 Kč)
B) 150g Steak z vepřového krku s grilovaným kukuřičným klasem, volským okem a pečenými bramborami s rozmarýnem (1,3), (120 Kč)+
C) 150g Kuřecí ,,čína‘‘ s čerstvou zeleninou a arašídy podávaná s čínskými nudlemi (1,3,5,6,7,9), (120 Kč)
Salát: 350g Těstovinový salát s kuřecím masem, pečenou zeleninou, bylinkami a sýrovým dresinkem (1,3,7,10,12), (120 Kč)

Čtvrtek: Rajčatová s bylinkami a rýží (1,9)
A) 250g Pšeničná tortilla plněná trhaným vepřovým masem, listovými saláty, čerstvou zeleninou a sýrem, salsa z rajčat a oliv, hranolky (1,3,7), (120 Kč)
B) 220g Pečené kuřecí paličky ve sladko-pikantní marinádě s dušenou rýží (1,5), (120 Kč)+
C) 150g Variace jitrnicového a jelítkového prejtu, kysané zelí, vařené brambory (1), (120 Kč)
D) 200g Lívance s lesními plody a šlehaným jogurtem (1,3,7), (120 Kč)
Salát: 300g Míchaný zeleninový salát s grilovanými kuřecími křidýlky, česnekový dresink, pečivo (1,3,7,10,12), (120 Kč)

Pátek: Kuřecí krém (1,7,9)
A) 140g Smažené kuřecí řízečky, bramborový salát (1,3,7,9,10,12), (120 Kč)
B) 250g Čtvrtka kuřátka pečená na másle a kořenové zelenině, dušená rýže (1,9), (120 Kč)+
C) 220g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušený špenát, pečená cibulka (1,3,7), (120 Kč)
Salát: 300g Variace trhaných salátů s čerstvou zeleninou, filovaná vepřová panenka, medovo-hořčicový dresink, pečivo (1,3,7,10,12), (120 Kč)

 

 

V případě změny přílohy v době podávání poledního menu vám bude účtován poplatek 5 Kč.

menu XXL: od 150,- Kč, víkendové menu: cena shodná s uvedenými cenami
menu podáváme do 15.00 hod., Tel. rezervace: 543 212 506