Denní menu

Obědové menu 25. 7. – 29. 7. 2022

 

 

 

Pondělí: Květákový krém se smetanou 1,7

A) 250g Čtvrtka jarního kuřátka pečeného na kořenové zelenině s basmati rýží 1,7,9

B) 150g Steak z vepřové krkovice, volské oko, demi glace, pečené brambory 1,3,10

C) 150g Cmunda po Kaplicku (uzené maso s dušeným zelím v bramboráku) 1,3,7

D) 450g Smažené kuřecí kousky obalované v cornflakes podávané na listových salátech s čerstvou zeleninou a pažitkovým dresinkem 1,3,7,10,12

 

Úterý: Kulajda 1,3,7

A) 150g Kuřecí prso zapečené chorizem a chedarem, zeleninový cous-cous 1,7

B) 150g Pomalu pečená vepřová plec na kmíně, basmati rýže 1

C) 140g Hovězí gulášek s jarní cibulkou a houskovým knedlíkem 1,3,7

D) 450g Čerstvý zeleninový salát se smaženým filátkem z tresky v parmazánové strouhance s dipem ze zakysané smetany 3,4,7,10

 

Středa: Moravská cibulačka s uzeným masem 1

A) 150g Vepřové dušené v mrkvi, vařené brambory 1,9

B) 150g Steak z kuřecího prsíčka, ragú z lesních hub, pečené brambory 1,7,12

C) 200g Vepřové žebírko po srbsku s dušenou basmati rýží 1

D) 400g Variace trhaného ledového a římského salátu s ančovičkovým dresinkem, krutonky a opečenou slaninou 1,3,4,7,10,12

 

Čtvrtek: Letní zeleninová polévka s tarhoňou 1,3,7,9

A) 150g Pečené filé all capresse zapečené rajčetem a mozarellou s bramborovou kaší s bylinkovým pestem 4,7

B) 150g MIX grill z kuřecího vykostěného stehna a vepřové panenky, omáčka z dijonské hořčice, pečené bramborové plátky 1,7,10

C) 150g Jemně pikantní jatýrka se slaninou a feferonkou, bramboráčky 1,3,7

D) 400g Fresh salát z čerstvé zeleniny a trhaných salátů s prosciuttem a parmazánem, dresink ze sušených rajat 3,7,10,12

 

Pátek: Hrstková polévka 1

A) 150g Smažené kuřecí řízečky, šťouchané brambory, sterilovaný okurek 1,3,7

B) 400g Tagliatelle s krémovou omáčkou s hříbky a listovým špenátem 1,3,7,12

C) 160g Plněný paprikový lusk podávaný v rajské omáčce, houskový knedlík 1,3,7,9,10,12

D) 450g Obědový salát s tuňákem, vařeným vejcem a bagetkou 1,3,4,7,10,12

 

 

Jednotná cena MENU: 110 Kč

v době prázdnin podáváme menu pouze s sebou v menuboxu

 

 

 Tel. rezervace: 543 212 506