Denní menU
Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu.
Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.
OBĚDOVÉ MENU 18. 3. – 22. 3. 2024
Pondělí: Zeleninový krém (1,7,9)
A) 400 g Dozlatova pečená česká kachna podávaná s dušeným červeným zelím a variací knedlíků (1,3,7) 185 Kč
B) 150 g Krakonošův řízek (vepřový řízek v bramboráku), zelný salát s mrkví (1,3,7)
C) 150 g Vepřové kostky na kmíně s dušenou rýží (1)
D) 350 g Zeleninový talíř s kuřecími stripsy, pikantním dresinkem a bagetkou (1,3,7)
E) 350 g Čočka na kyselo s vařeným vejcem a čerstvým pečivem (1,3)
Úterý: Uzená polévka s kroupami (1,9)
A) 400 g Dozlatova pečená česká kachna podávaná s dušeným červeným zelím a variací knedlíků (1,3,7) 185 Kč
B) 150 g Krakonošův řízek (vepřový řízek v bramboráku), zelný salát s mrkví (1,3,7)
C) 250 g Pečené kuřecí špalíčky na tymiánu s dušenou rýží (1)
D) 350 g Makaróny pomodoro sypané parmazánem (1,3,7)
E) 350 g Řecký zeleninový salát s olivami, balkánským sýrem, červenou cibulí a olivovým olejem (3,7)
Středa: Hovězí vývar se zeleninou a kapáním (1,3,7,9)
A) 400 g Dozlatova pečená česká kachna podávaná s dušeným červeným zelím a variací knedlíků (1,3,7) 185 Kč
B) 150 g Krakonošův řízek (vepřový řízek v bramboráku), zelný salát s mrkví (1,3,7)
C) 350 g Fazolový guláš s uzeninou a čerstvým pečivem (1,3)
D) 350 g Těstovinový salát s kuřecím masem, zeleninou a dresinkem (1,3,7)
E) 140 g Maďarský vepřový perkelt s houskovým knedlíkem (1,3,7,10)
Čtvrtek: Hrášková polévka se smetanou (1,7)
A) 400 g Dozlatova pečená česká kachna podávaná s dušeným červeným zelím a variací knedlíků (1,3,7) 185 Kč
B) 150 g Krakonošův řízek (vepřový řízek v bramboráku), zelný salát s mrkví (1,3,7)
C) 350 g Srbské vepřové rizoto se sýrem a sterilovaným okurkem (7,9)
D) 350 g Penne s kuřecími nudličkami ve smetanovo-sýrové omáčce s petrželkou (1,3,7)
E) 350 g Čočkový salát se zeleninou a bagetkou (1,3)
Pátek: Moravská kulajda (1,3,7)
A) 400 g Dozlatova pečená česká kachna podávaná s dušeným červeným zelím a variací knedlíků (1,3,7) 185 Kč
B) 150 g Krakonošův řízek (vepřový řízek v bramboráku), zelný salát s mrkví (1,3,7)
C) 150 g Kuřecí řízek s bramborovým salátem s majonézou (1,3,7,10)
D) 350 g Rakouské knedlíky s povidly sypané mákem, maštěné máslem (1,3,7)
E) 350 g Obědový salát s tuňákem a vařeným vejcem, bagetka (1,3,4,7)
Cena menu 145 Kč
Tel. na rezervace: 543 212 506