Denní menU

Pokud nevíte kam zajít na oběd v Brně, tak navštivte naší Arénu. Polední menu si můžete vychutnat v týdnu i o víkendu. 

Tradiční česká kuchyně – jídla smažena, bezmasá, saláty, burgery, kuřecí maso na přírodno a jiné. Součástí meníčka je i polévka dle denní nabídky.

   

OBĚDOVÉ MENU 22. 4. – 26. 4. 2024

 

 

Pondělí: Zeleninová polévka s kapáním (1,3,7,9)

A) 150 g Masový špíz s anglickou slaninou a paprikou, pečené bramborové plátky s rozmarýnem (1)

B) 150 g Čevapčiči s hořčicí a cibulí, vařený brambor s tatarskou omáčkou (1,3,7,10)

C) 150 g Starobrněnský hovězí guláš s houskovým knedlíkem (1,3,7)

D) 400 g Míchaný zeleninový salát s jogurtem, bylinkami, zeleninou a kuřecím masem (1,3,7)

 

Úterý: Kapustová polévka (1,9)

A) 120 g Smažený sýr s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7)

B) 140 g Moravský vepřový vrabec s dušeným bílým zelím a houskovým knedlíkem (1,3,7)

C) 130 g Kuřecí kousky se smetanou a brokolicí, těstoviny penne (1,3,7)

D) 250 g Míchaný zeleninový salát s balkánským sýrem a plátky vepřové panenky, čerstvé pečivo (1,3,7)

 

Středa: Boršč (1,7,9)

A) 140 g Kuřecí prsa v šunkovo-sýrovém těstíčku s bramborovou kaší a sterilovaným okurkem (1,3,7)

B) 140 g Vepřové na paprice s houskovým knedlíkem (1,3,7)

C) 160 g Smažený holandský řízek s vařeným bramborem (1,3,7)

D) 300 g Trenčianské fazole s grilovaným cigárem s čerstvým pečivem (1,3,7)

 

Čtvrtek: Čočková polévka (1,3,7,9)

A) 150 g Kuřecí prsíčko zapečené šunkou a sýrem, hranolky (1,3,7)

B) 220 g Pohankové rizoto s houbami a kuřecím plátkem, zdobené rukolou (3,7)

C) 130 g Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží (1,10)

D) 250 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

 

Pátek: Krupicová polévka s vejci (1,3,7,9)

A) 150 g Smažené kuřecí řízečky, letní bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9,10)

B) 150 g Vepřová směs v bramboráku zdobená strouhaným sýrem (1,3,7)

C) 350 g Uhlířské špagety (1,3,7,9)

D) 350 g Bramborový guláš s kabanosem a čerstvým pečivem (1,3,7,10)

Cena menu 145 Kč

 

 

 

Tel. na rezervace: 543 212 506